EDUKACIJA: Alati i aplikacije koje će vam pomoći da brže i jednostavnije komunicirate s kolegama na poslu

Svatko tko je barem jednom u životu radio na projektu u kojemu su sudjelovale više od dvije osobe, zna da najgori dio kreće kada se rasporede zadaci i kolege krenu slati verzije dokumenata, e-mailove, chat poruke, zvati na telefon…  U kratkom vremenu, imate zbrku gdje svi nešto forwardiraju, ispravaljaju, dopunjavaju, a inbox sve više počinje sličiti na veliku kantu s digitalnim smećem. 

NA SVU SREĆU, RJEŠENJE POSTOJI!  Potrebno je uložiti jedan do dva radna dana, nekoliko sati edukacije i vaš projektni tim će prodisati. 

Rješenje su alati i aplikacije koje su programirane baš s ciljem da se svaki dokument sortira u odgovarajući folder, da računalo pamti posljednju verziju projekta, da svi članovi jednog tima mogu istovremeno raditi na istom dokumentu, da se  OK/ nije OK komunikacija odvija preko chat servisa i slično…

Na tržištu su tisuće i tisuće alata i aplikacija, teško ih je sve proučiti i znati što odabrati za svoj tim. Zato smo istražili i pripremili EDUKACIJU ILI BOLJE REČENO PREGLED NAJBOLJIH ALATA I APLIKACIJA  za jednostavniju, efikasniju i bržu poslovnu komunikaciju:

OSNOVE DIGITALNOG KOMUNICIRANJA

DIGITALIZACIJA DOKUMENATA I ARHIVA 

RAZMJENA INFORMACIJA I ZNANJA 

SASTANITE SE VIRTUALNO 

OSNOVE VOĐENJA PROJEKATA 

O PREDAVAČU:

Bojan Islamović je project manager i konzultant  s gotovo 20 godina iskustva rada na informatizaciji i vođenju projekata. Više na https://www.linkedin.com/in/bislamovic/

KOME JE NAMIJENJA OVA EDUKACIJA? 

Edukacija je namijenjena malim timovima do max 20 osoba, koji su u svakodnevnoj komunikaciji i surađuju na više zajedničkih projekata.

Potrebna razina znanja: osnovna

MJESTO i VRIJEME EDUKACIJE? 

Predavač dolazi na adresu klijenta, a vrijeme edukacije se ugovara u skladu s raspoloživim vremenom klijenta i predavača.

CIJENA I ŠTO UKLJUČUJE?

Cijena se ugovora zasebno, ovisno o edukacijskim potrebama klijenta.

Cijena uključuje: besplatna pred-analiza znanja polaznika i pregled aktualnog stanja informatizacije tvrtke u razgovoru sa it administratorima, prezentaciju s predavanja i mjesec dana korisničke podrške polaznicima edukacije.

ZATRAŽI EDUKACIJU!

Scroll to Top