Doznajte više o organskoj kozmetici

Sanja nikad nije mislila da će jednog dana pokrenuti web stranicu posvećenu ljepoti.

– Moram biti iskrena i reći da zapravo ne volim previše kupovati ni eksperimentirati sa proizvodima. Njegu kože promatram iz jednog drugog aspekta, a to je ljubav prema formuliranju organske kozmetike. Uvijek sam voljela fitokemiju i na fakultetu sam odabrala takav smjer. Na jednom od kolegija smo izolirali eterična ulja iz aromatičnog bilja i to mi je otvorilo potpuno nove vidike. Mislim da me spoj ljekovitog i prirodnog privukao da na njegu kože počnem gledati sasvim drugim očima.

Polako je počela stvarati svoje formulacije, zatim upisala fitoaromaterapiju i naučila što znači holistički pristup koži i kozmetici.

– S vremenom sam dobila želju da o svemu tome pišem na dugo i na široko, i da osim instagrama, stvorim neko svoje online mjesto gdje ću s vama dijeliti tu ljubav i znanje.

I tu dolazimo artumDesign (dizajn) i mi iz Think Smarta (programiranje). Platforma je kao i uvijek WordPress, Elementor i Advanced Custom Fields. Dinamični dio stranice je trgovina gdje se nalaze fotografije i vanjski linkovi gdje artikle možete kupiti. Također, odabrane slike mogu se direktno podijeliti na Pinteresu.

Više na https://onskin.hr/

Scroll to Top