Rivatravel na novom webu

Kao tvrtka iz Splita, dodir s turizmom i iskustvo u turističkom sektoru ne nedostaje, kako nama, tako ni našim zaposlenicima, suradnicima i klijentima.

Naš partner i klijent Promocija bb, dok ne kreira digitalne personalitye svojim korisnicima, ima i dio tvrtke koja se bavi turizmom, a osim poslovnice na Rivi, od ovog ljeta imaju i novu web stranicu.

Pregršt informacija, fotografija, korisnih savjeta za klijente i, naravno, direktna on-line prodaja s naplatom preko PayPala i Borgun servisa samo je djelić najboljih turističkih izleta koje nude s polascima iz Splita, a uskoro i Šibenika.

Malo tehničkih informacija: stranica je izgrađena u WordPressu sa Elementor bilderom i custom poljima , te uz WooCommerce s Booking opcijom pluginom. WooCommerce koriste, kažu, 22% svjetskih web shopova – provjerite zašto.

Osim programiranja i dizajniranja pomogli smo i u osmišljavanju kompletne strategije on-line praćenja prodaje (SEO, Google Analytics, jedinstveni mailbox za klijente, integracija Whatsupa sa webom i sl.).

Scroll to Top