Tvrtka Canicula nastala je na tradiciji i naslijeđu sicilijanske obitelj Serio koja se više od sto godina bavi soljenjem i preradom ribe i morskih plodova. Obiteljski posao koji je započeo u mjestu Cefalù nedaleko Palerma na Siciliji razgranat je diljem Italije. Tvrtka Pesce Azzuro lider u proizvodnji konzervirane ribe u Italiji, zapošljava tisuću radnika, a svoje proizvode izvozi u države Europske unije i diljem svijeta.
Tvrtka Canicula u Hrvatskoj je osnovana 2011. godine, a proizvodnju je pokrenuo Cristian Serio, nastavljajući tradiciju svoje obitelji sa Sicilije koja se već duže od stoljeća bavi soljenjem i preradom ribe u skladu s mediteranskom tradicijom. Proizvodnja u Hrvatskoj je počela u iznajmljenim pogonima u Tribunju te poslije toga u Milni na otoku Braču, a ožujku 2016. godine s ponosom otvaramo vlastiti proizvodni pogon u poslovnoj zoni Prisike u Muću. U skoroj budućnosti planiramo proširiti svoju proizvodnju pogonom za dimljenje ribe te linijom za proizvode od dimljene ribe.
Think Smart je u suradnji s odvjetničkim uredom Marijo Granić sudjelovao u izradi raznih pravilnika vezanih za ljudske resurse, te u suradnji sa Građevinskim fakultetom u Splitu analizu i potencijalno unaprijeđenje pročišćivača otpadnih voda.