Jesmo li mi prava tvrtka za vas?

Odgovor na to pitanje možete dati samo vi, vaši zaposlenici i vaši klijenti.  Činjenica je da se manje tvrtke ne mogu kvalitetno posvetiti svakom segmentu vlastitog posla i da dio posla trebaju prepustiti nekom drugome. Ali tu ne staje vaša briga – netko drugi mora dobiti kvalitetne inpute, i netko drugi mora dobro odraditi posao. Tu uskače Think Smart. 

Vodimo projekte za vas. 

Poslovni proces

Definiranje problema

Svaka tvrtka teži izvrsnosti u svom području djelovanja. Ipak, nemoguće je baviti se samo vlastitim poslom zanemarujući pravne, tehnološke i ekonomske aspekte okruženja. 

Tehnologija, društvo i znanje toliko je napredovalo da nitko ne može biti dobar u svemu, a manje tvrtke nemaju resurse za zapošljavanje i obućavanje specijaliziranih djelatnika. U krajnjem slučaju za njima nema ni potrebe, jer su specifični poslovi kao informatizacija, digitalizacija, marketing, pravo, europski fondovi i slično povremena potreba. 

Poslovni proces

Što napraviti?

Zovi Think Smart

Upravo naša tvrtka se specijalizirala u koordinaciji projekata za naše klijente. Koordinacija podrazumijeva razumjevanje klijentovih potreba i priprema projektnog zadatka za vanjske stručnjake. 

Pomažemo koordinirati odabrane stručnjake ili pomažemo u pronalasku novih. 

Što napraviti?

Ništa bez VAS!

Vi ste ključ

Vi, vaši zaposlenici i vaši klijenti su oni koju su najbitniji u ovom procesu. Vi imate svo znanje koje treba da se realizira projekt vezan za marketing, informatičku, pravno ili ekonomiju. 

Ako nemate vremena sudjelovati u kreiranju projekta – nema potrebe ni da ga pokrećete!
Ako nemate vremena posvetiti se implementaciji – nemojte ni ulaziti u realizaciju!

Ništa bez VAS!

Kako to izgleda u praksi?

Proces

Za uspješno definiranje projektnog zadatka koji se može realizirati na zadovoljstvo svih uključenih potrebno je shvatiti proces i specifičnosti vašeg poslovanja.

Kada se odlučite za pokretanje određenog projekta on služi rješavanju nekog vašeg problema. Svaki problem ima rješenje ili nije problem, nego činjenica kojoj se treba prilagoditi.

Jedino vi i vaši zaposlenici poznajete svoj posao. Poznajete tržište i pravila.

Prvi naš zadatak je u razgovoru s vama shvatiti vaše potrebe, probleme koje rješavamo i detektirati izazove koji bi se mogli pojaviti u realizaciji. 

Kako to izgleda u praksi?

Mi smo prevoditelji

Definicija

Što bolje shvatimo način na koji poslujete, kao i okruženje i izazove s kojima se susrećete – tek tada možemo pristupiti doslovnom “prevođenju” tih potreba na jezike vanjskih stručnjaka koji s našim i vašim inputima mogu kreirati svoju ponudu, te je na koncu i realizirati!

Mi smo prevoditelji

Zašto mi?

Operativna izvrsnost

Vi se i dalje bavite svojim poslom, a mi odrađujemo koordinaciju dodatnih projekata i unaprijeđenja koja vam trebaju.

 

Zašto mi?

Iskustvo i znanje!

Puzla koja nedostaje!

Vi, davanjem posla vanjskim stručnjacima (odvjetničkim uredima, fond timovima, medijskim agencijama, programerima ili sistem administratorima) kupujete njihovo znanje.

Oni sa svim tim znanjem ipak ne mogu ništa bez vas. Vi ste ključni parametar u tom procesu – kako na početku kod definiranja ciljeva, tako i na kraju kroz samu implementaciju.

Think Smart je puzla koja povezuje vašu tvrtku i vanjske suradnike. 

Iskustvo i znanje!